maanantai 3. kesäkuuta 2013

Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet

Viikonlopun synttärijuhlissa oli yhtenä tarjottavana suolaisia tuulihattuja, kahdella eri täytteellä. Olivat mielestäni oikein hyviä!


Savukinkkutäytteestä riitti n. 65 tuulihatun täytteeksi.


Tonnikalatäytteestä riittää n.50 tuulihatun täytteeksi.
 
Savukinkkutäyte:
200 g sipuli--ruohosipuli-Koskenlaskija sulatejuustoa
100 g Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
100 g mustapippuri tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g kylmäsavustettua kinkkua pieneksi pilkottuna

Tonnikalatäyte:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
2 tuubia Abban tonnikalapasteijaa

Ohje:
Sekoita kummankin täytteen aineet keskenään sekaisin eri kulhoissa. Avaa tuulihattu sivusta (jätä toisesta sivusta kiinni) ja laita iso teelusikallinen täytettä sisään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...