sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Parhaat letut


Lettutaikina on ollut minulle aina hieman hankala koostumuksen puolesta. Välillä siitä on tupannut tulla liian löysä, välillä liian tinttu ja välillä ei onnistu muuten vaan. Nyt löysin Valion sivuilta ohjeen, jota voi mainostaa parhaaksi lättytaikinaksi makunsa ja koostumuksensa puolesta! Aika perusohje, mutta tällä en ole kertaakaan enää epäonnistunut.


Taikina:
3 munaa
6 dl Valio kevytmaitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa

Paistamiseen:
voita/margariinia

Valmistusohje:
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja lisää maidosta puolet ja jauhot. Sekoita hyvin, kunnes paakut liukenee ja lisää loput maito sekä muut aineet. Anna turvota 30 min. Paista taikinasta ohukaisia rasvassa pannulla.

Tarjoa lisänä esim. sokeria, hilloa, sokeroitua marjasurvosta, jäätelöä tai kermavaahtoa sekä juomaksi maitoa. NAMS!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...