Tämä kakku oli taas yksi "Muuten vaan väsätty"-kakku. Juhlia ei lähiaikoina ollut tiedossa ja halusin testata taas muutamia juttua. Testattavana esim. uudet tyllat (tähti 14 mm, tähti 8 mm ja koripunos 17 mm), kermapursotukset sekä tuorejuustolisäyksellä että vaniljakreemillä (jauhe tällä
kertaa liotettu ensin veteen, ja sen jälkeen vasta sekoitettu
kermavaahdon joukkoon, jotta välttäisi ”räpelöisen” vaahdon), täytteenä
karpalo-kinuski, karpalo-vanilja täytteet (kinuskivaahto riitti juuri ja juuri
ekaan väliin, joten piti äkkiä kehitellä joku toinen mousse mikä kävisi karpaloiden
kanssa ja vanilja tuli ekana mieleen), liljoilla koristelu, raesokerin
värjääminen ja sillä koristelu sekä viivoittimen käyttö kerman pinnan
tasoittamisessa.. Huh, tulipas lista. Eli kuten huomaa, olen todellinen aloittelija kakkujen teossa!
Pohja 2 munan sokerikakkupohja
Täyte 1: Annos
Karpalo-kinuskitäytettä (kuten kinuski-puolukkatäyte, mutta puolukat korvattu karpaloilla.)
Tee kuten kinuski-puolukkatäyte, mutta käytä puolukoiden sijasta karpaloita 1/4 puolukoiden määrästä.
Täyte 2: Annos Vaniljamoussea
Lisäksi täytteen 2 kanssa:
n. 0.5 dl
karpaloita
ripaus sokeria
Laita pohjan päälle hieman sokeroidut ja murskatut karpalot.
Lisää kinuskitäyte/vaniljavaahto.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)